Oral de lucru 8:00 - 19:00
Luni - Sâmbăta
(+373) 22 500 880
(+373) 795 09 164
Republica Moldova
or.Chișinău, Bd.C.Negruzzi, 5
Previous Next

CRACOVIA – OSWIECIM- WROCLAW- WARSZAWA

- Ziua 1 WARSOVIA Plecare din Chișinău la ora 14:00

-Ziua 2 Sosirea în Krakov.Obzorno tur Cracovia cu un ghid (3-4 ore): Ghidul nostru vă va duce prin orașul vechi, castelul și catedrala Wawel, pe strazile Kanonicza și Grodzka direct la Universitatea Jagiellonian, care este cea mai veche instituție de învățământ superioara din Polonia. Apoi zona Rynochnuyu, unde puteți vizita Biserica Sf. Maria (altarulul său magnific gotic creat de Wit Stwosz), și pina in capătul Sukennitsam.Ekskursiya cu ziduri de aparare in apropiere de Poarta Florianska și Barbakana.Razmeschenie în 3 Hotel * (2 nopți). Apoi timp liber

 -Ziua 3 Mic dejun. Individual, puteți face cunoștință cu obiectivele turistice din Cracovia, sau pleca in  o excursie optionala (10 euro) - Salina Wieliczka - depozit de sare Wieliczka, Polonia, care a fost dezvoltat din XIII până în secolul XX. Mina reflectă dezvoltarea unor metode și tehnologii de producție de sare timp de șapte secole. coridoare Onapredstavlyaet și o imagine pe șapte nivele subterane la o adâncime de 57 m la 198 m lungime totală de mai mult de 200 km.Vozvraschenie din Cracovia. 

-Ziua 4 Mic dejun. Eliberarea camerei. Plecare spre Auschwitz - cel mai mare lagar de concentrare nazist, de pe  timpul al doilea război mondial au fost torturați mai mult de 1,5 milioane de prizonieri .. Muzeul Vsostav este format din două tabere de la Auschwitz și Birkenau. Check-in Vrotslav.Dobro Bine ati venit pe un tur al Wroclaw - oraș cu aproape 2000 de ani de istorie, orașul de 12 insule și mai mult de 100 de poduri, „floare sfântă a Europei, perla între orașe.“ Timp liber. Plecare la Varșovia. Cazare la Hotel de 3 * (2 nopti)

-Ziua 5 Mic dejun. Vizitarea obiectivelor turistice de la Varșovia. Ghidul vă va arăta cele mai interesante și importante locuri asociate cu orașul, și va povesti despre istoria sa. Vei afla mai multe detalii despre viața orașului de secole. Vei avea posibilitatea de a asculta povești despre alegerile regilor polonezi, evenimentele dramatice din ceea ce este Varșovia.. În orașul vechi, veti putea vedea Piața, New Town, Barbican, St. amvon. John și Castelul Regal.  Puteti vizita Palatul Culturii și Științei. Plimbare pe Piața Teatrului va va oferi posibilitatea de a vedea Teatrul Balșoi și apoi de mers pe jos de-a lungul Calea Regală la biserica Sfintei Cruci.

-Ziua 6  mic dejun. Eliberarea camerei. Timp liber. Individual, puteți vizita obiectivele turistice din Varșovia. Plecare la Chișinău,ora 16:00.

 Pretul este pentru 1 persoana (grup de minim 40 de persoane)

Prețul include

-. Cazare 4 nopti / 5 zile in 3 * Hoteluri (2 nopti in Cracovia + 2 nopți în Varșovia)

 - Alimentarea pe  sistemul BB (mic dejun)

- Oras tururi Cracovia, Auschwitz, Varșovia și Wroclaw. 

-Transportul tur-retur de-a lungul întregului traseu

- Ggid (limba  rusă)

 -. Asigurare medicala

Prețul este pentru 1 persoana (sub rezerva unui grup minim de 40 de persoane).

logo_original.png
  MD-2001, R.Moldova, or.Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi, 5
 

 

Contacte

Departament turism:
(+373) 79500809
(+373) 79500881

Departament bilete:
(+373) 79548824
(+373) 79550010

 

Rezervă online pachete cu cele   mai bune preturi  pe www.cangaltur.md. Ai acces la  oferte şi promoţii  pentru bilete de avion pentru zboruri de linie şi low cost din întreaga lume. Cangal Tur este cea mai de încredere agenţie de turism din Moldova. Pe cangaltur.md găseşti cele mai bune oferte pentru bilete de avion , inclusiv bilete avion low cost. La Cangal Tur e simplu: căutăm cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene, rezervări  de hotele, circuite, staiuni balneo  . Pe cangaltur.md găseşti bilete de avion spre toate destinaţiile în care visezi să călătoreşti. Cangaltur.md te invita sa-ti alegi vacanta la care ai visat. Daca vrei city-break-uri sau vacante pe litoral, orase istorice sau vacante ieftine sau de lux  , sejururi, avem pregatite pentru tine sejururi catre orice destinatie. Suntem pregatiti cu cele mai complete informatii despre zboruri, transport, perioade optime de calatorie, informatii detaliate despre ce sa vezi, cand sa mergi sau cat te costa un pachet turistic sau un bilet de avion.

© 2024 Cangal Tur. Toate drepturile sunt rezervate.