Dragi prieteni! Vă salutăm noi, agenţia de turism “INTERCANGAL”

Agenţia de turism «INTERCANGAL» a fost înfiinţată în anul 2003 din pasiune şi din dorinţa de a oferi clienţilor cea mai completa gamă de servicii turistice, agenţia care îşi propune să ofere programe variate şi de calitate, la preţuri accesibile.

Eforturile echipei noastre se concentrează în permanenţă asupra diversificării serviciilor turistice oferite clienţilor şi în special asupra calităţii acestora, prin dinamismul, profesionalismul şi flexibilitatea cu care lucrăm.

Pentru a face fată solicitărilor de pe piaţa internă aflată într-o continuă expansiune, dar şi pentru a fi credibili pe plan internaţional, ne axăm în principal pe seriozitate şi pe promptitudine.

De la început ne-am dorit ca ofertele noastre turistice să satisfacă un public cat mai numeros şi cu posibilităţi financiare diferite. Practic, garantăm gasirea rutei optime şi a tarifului minim în baza raportului calitate-preţ, pornind de la contractarea ofertei pană la concretizarea propriu-zisă a acesteia.

Premisa de la care pornim este ca pentru orice client există cel puţin o soluţie şi vrem ca serviciile noastre să vină în întampinarea dorintelor clienţilor noştri, motiv pentru care oferim calitate la standarde exclusiviste. Ne dorim ca relaţia cu dumneavoastră să fie de lungă durată şi pentru asta, facem tot posibilul să vă fidelizăm cu ofertele noastre, pe de o parte şi să vă răsplatim fidelitatea, pe de altă parte.

Din data de 28 octombrie 2008 am devenit turoperator pe piaţa turistică a Republicii Moldova, cu numarul de licenţă AMII 029962. Din 2011 am devenit membru IATA

Bucuraţi-vă de impresii vii, aventuri de neuitat şi de romantism!
Cu respect, compania de turism “INTERCANGAL”

img
img
img
img