Ofera turistilor sai servicii complete prin vanzarea biletelor de avion low cost

Ofera turistilor sai servicii complete prin vanzarea biletelor de avion low cost

  • 2016-03-09

INTERCANGAL ofera turistilor sai servicii complete prin vanzarea biletelor de avion low cost (Blue Air, Wizz Air, Aer Lingus, etc.) cat si de linie (Air Moldova,Turkish Airlines,Aeroflot,Siberia Airlines, Tarom, Air France, Lufthansa, KLM,etc), catre orice destinatie.

Pentru a beneficia de ofertele cele mai bune va rugam contactati agentii Intercangal pentru a beneficia de varianta de zbor care sa corespunda cel mai bine cerintelor dvs.

Tarifele biletelor de avion difera de la o zi la alta iar acesta diferenta de pret este datorata reguliilor si restrictiilor impuse de companiile aeriene.

De aceea dorim sa va prezentam cateva reguli de baza pentru a profita de cele mai mici tarife la biletele de avion:

1. Rezerva biletul din timp - cu cel putin o luna inainte de plecare. Pretul biletelor de avion cumparate in avans poate fi mai mic daca cumparati din timp si are tendinta sa creasca pe masura ce va apropiati de data calatoriei. Trebuie sa stiti ca in general companiile aeriene ridica pretul atunci cand exista un grad mare de ocupare a avionului si il scad in situatia in care cursa pe care opereaza nu are locuri ocupate.

2.Bilete tur-retur - cumparati-va bilete de avion dus-intors pentru calatoria dumneavoastra. De cele mai multe ori biletele cumparate pentru un drum dus-intors sunt mai ieftine decat biletele oneway (intr-o directie).

Informatii utile:

 Biletele de avion sunt supuse unor reguli pe care le puteti afla consultand  agentii de ticketing. Fiecare bilet de avion are o serie de conditii referitoare la: valabilitate, posibilitatea schimbarii datelor de calatorie si costul aferent acestor modificari, anulare, reconfirmare, informatii privind bagajele (cantitatea maxima admisa, tariful pe kg de bagaj suplimentar).