Manastirea Tipova - Manastirea Saharnade la: €180

Manastirea Tipova - Manastirea Saharna

Pornirea: 09:00, de la Circ
Durata: 1 zi

Pretul include:
- excursie Manastirea Tipova, Saharna
- transport tur -retur (autocar)
- servicii foto profesionale
- timp liber pentru picnic

Primele 2 rinduri in autocar - achita 310 lei   /  ultimele 2 rinduri din autocar - achita 180 lei. Pret standart pentru celelalte locuri 240 lei/persoana.

Complexul monastic Saharna:

1. Talpa Maicii Domnului - Vizitati “Talpa Maicii Domnului” si va puteti pune cea mai rivnita dorinta fiind siguri ca se va implini.

2. Manastirea Sf.Treime - Mănăstirea Saharna, în întregul ei ansamblu, este unul din cele mai vechi aşezăminte monahale din cuprinsul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.Deci vizitarea ei vă va trezi doar liniste sufleteasca.

3. Cimitirul din Saharna - Aveti posibilitatea  sa  vedeti craniile calugarilor din trecut care au fost descoperite in cimitirul Saharnei

4. Cascadele "Saharna" - Râul Saharna formează 22 de cascade, din care cele mai mari se află la ultima cotitură a râului spre est. Cea mai mare cascadă, care are denumirea de „Groapa Țiganului” are o înălțime de 4,5 m și o adâncime de 10 m.

5. Manastirea Rupestra "Bunavestire" - Manastirea se afla într-un defileu foarte îngust și adânc, pe malul unui râu de munte, care se varsă în râul Nistru, și este considerat unul dintre cele mai bune exemple de construcție în teren dificil.

6. Bazin cu apa sfinta - Pentru a face o curățare a sufletului si a trupui  va propunem sa va scufundati in bazinul cu apa sfinta.

Complexul monastic Tipova

1. Manastirea “Adormirea Maicii Domnului” - Aveti ocazia sa va rugati pentru sanatatea celor apropiati si sa aprindeti o luminare in manastire

2. Manastirea Rupestra Adormirea Maicii Domnului - Cele peste 20 de încăperi comunică între ele prin tuneluri, galerii și scări, va aduc intr-o lume veche si plina de curatire sufleteasca