Oral de lucru 8:00 - 19:00
Luni - Sâmbăta
(+373) 22 500 880
(+373) 795 09 164
Republica Moldova
or.Chișinău, Bd.C.Negruzzi, 5

Despre noi

Image

Abonament la noutăți

Dragi prieteni!!!

Vă salutăm noi, agenţia de turism “INTERCANGAL”!!!

 Agenţia  a fost fondata  în anul 2003 din pasiunea şi din dorinţa de a oferi clienţilor cea mai completa gamă de servicii turistice, agenţia care îşi propune să ofere programe variate şi de calitate la preţuri accesibile.

De ce sa ne alegi???

Pentru a face fată solicitărilor de pe piaţa internă aflată într-o continuă expansiune, dar şi pentru a fi credibili pe plan internaţional, ne axăm în principal pe seriozitate şi pe promptitudine.

Agentia colaboreaza cu unii dintre cei mai buni furnizori si prestatori de servicii turistice, astfel incat tarifele propuse clientilor sunt competitive.

Deasemenea raportul calitate- tarif este unul echilibrat care reflecta pe deplin acest raport

Siguranta si asistenta permanenta

Clientii INTERCANGAL se pot relaxa linistiti in timpul calatoriilor. In cazul unei situatii de urgenta, operatorii si consultantii nostri va pot asista si indruma in orice colt al lumii.

Consultantii INTERCANGAL sunt cei mai profesionisti si sunt pregatiti sa raspunda prompt si celor mai pretentioase solicitari.

Servicii VIP

Premisa de la care pornim este ca pentru orice client există cel puţin o soluţie şi vrem ca serviciile noastre să vină în întampinarea dorintelor clienţilor noştri, motiv pentru care oferim calitate la standarde exclusiviste.

Ne dorim ca relaţia cu dumneavoastră să fie de lungă durată şi pentru asta, facem tot posibilul să vă fidelizăm cu ofertele noastre, pe de o parte şi să vă răsplatim fidelitatea, pe de altă parte.

Bucuraţi-vă de impresii vii, aventuri de neuitat şi de romantism alaturi de compania de turism “INTERCANGAL”

Adresa

or.Chișinău, Bld. Constantin Negruzzi, 5

Regim de lucru

Bilete:
Luni - Vineri :08:00-19:00 ,Sâmbăta: 08:00 - 18:00
Turism:
Luni - Vineri :08:00-19:00 ,Sâmbăta: 09:00 - 18:00 Duminica: Zi libera
background Layer 1
logo_original.png
  MD-2001, R.Moldova, or.Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi, 5
 

 

Contacte

Departament turism:
(+373) 79500809
(+373) 79500881

Departament bilete:
(+373) 79548824
(+373) 79550010

 

Rezervă online pachete cu cele   mai bune preturi  pe www.cangaltur.md. Ai acces la  oferte şi promoţii  pentru bilete de avion pentru zboruri de linie şi low cost din întreaga lume. Cangal Tur este cea mai de încredere agenţie de turism din Moldova. Pe cangaltur.md găseşti cele mai bune oferte pentru bilete de avion , inclusiv bilete avion low cost. La Cangal Tur e simplu: căutăm cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene, rezervări  de hotele, circuite, staiuni balneo  . Pe cangaltur.md găseşti bilete de avion spre toate destinaţiile în care visezi să călătoreşti. Cangaltur.md te invita sa-ti alegi vacanta la care ai visat. Daca vrei city-break-uri sau vacante pe litoral, orase istorice sau vacante ieftine sau de lux  , sejururi, avem pregatite pentru tine sejururi catre orice destinatie. Suntem pregatiti cu cele mai complete informatii despre zboruri, transport, perioade optime de calatorie, informatii detaliate despre ce sa vezi, cand sa mergi sau cat te costa un pachet turistic sau un bilet de avion.

© 2024 Cangal Tur. Toate drepturile sunt rezervate.