Oral de lucru 8:00 - 19:00
Luni - Sâmbăta
(+373) 22 500 880
(+373) 795 09 164
Republica Moldova
or.Chișinău, Bd.C.Negruzzi, 5

ÎNCEPE COOPERAREA

 Stimati parteneri !!!

  Compania INTERCANGAL,  işi exprimă respectul şi va invită la cooperare, care, dupa parerea noastra, va fi una fructuoasă şi reciproc avantajoasa.

  Ați făcut alegerea potrivită și puteți fi siguri că turiștii dvs. vă vor mulțumi pentru restul.

  Compania noastra sta la dispozitia Dvs cu o gama larga de destinatii , tururi excursionale, programe de tratament, organizarea evenimentelor,bilete de avion  etc.

  Pentru a începe colaborarea cu noi, trebuie sa indepliniti cativa pasi:

 

 Pasul 1

  1.Incheiați un contract de colaborare.

 

 2. Să treceți pasii de  înregistrare pe situl: http://online-reservation.md

 

Contractul este necesar sa l imprimati in două exemplare și trimiteți-ne in biroul nostru 

Dacă doriți să vă schimbați parola, trebuie să scrieți la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 3.Pimiti accesl in sistema de rezervari prin activare din partea companiei INTERCANGAL

 

 PASUL 2 Rezervări

 

 Accesați pagina  Căutare pachet, citiți condițiile de rezervare, selectați parametrii de turism necesari și rezervați-l introducând datele de conectare și parola agenției.

 

 PASUL 3: Controlul cererilor

  Pentru a vizualiza cererea Dstra , mergeți in  sistemul online în secțiunea: raportul cerere

  Dupa achitarea integrala a cererii  primiti accesul la actele tuistilor

 

 

Compania  poate anula in orice moment rezervarea din partea agentiei , daca aceasta nu a achitat integral serviciile comandate la data scadenta a facturilor, inaintea de plecarea turistilor.In cazul neplatii inainte de plecare , a servicilor comandate, touroperatorul va refuza imbarcarea turistilor sau cazarea in unitatile de cazare comandate

 

 De toare consecintele legale si raspundere juridica  pentru acest fapt va fi raspunzatoare Agentia de Turism care nu a facut plata.

 

 

 

Suntem mereu bucuroși de o nouă cooperare!

 

 

 

logo_original.png
  MD-2001, R.Moldova, or.Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi, 5
 

 

Contacte

Departament turism:
(+373) 79500809
(+373) 79500881

Departament bilete:
(+373) 79548824
(+373) 79550010

 

Rezervă online pachete cu cele   mai bune preturi  pe www.cangaltur.md. Ai acces la  oferte şi promoţii  pentru bilete de avion pentru zboruri de linie şi low cost din întreaga lume. Cangal Tur este cea mai de încredere agenţie de turism din Moldova. Pe cangaltur.md găseşti cele mai bune oferte pentru bilete de avion , inclusiv bilete avion low cost. La Cangal Tur e simplu: căutăm cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene, rezervări  de hotele, circuite, staiuni balneo  . Pe cangaltur.md găseşti bilete de avion spre toate destinaţiile în care visezi să călătoreşti. Cangaltur.md te invita sa-ti alegi vacanta la care ai visat. Daca vrei city-break-uri sau vacante pe litoral, orase istorice sau vacante ieftine sau de lux  , sejururi, avem pregatite pentru tine sejururi catre orice destinatie. Suntem pregatiti cu cele mai complete informatii despre zboruri, transport, perioade optime de calatorie, informatii detaliate despre ce sa vezi, cand sa mergi sau cat te costa un pachet turistic sau un bilet de avion.

© 2024 Cangal Tur. Toate drepturile sunt rezervate.