Oral de lucru 8:00 - 19:00
Luni - Sâmbăta
(+373) 22 500 880
(+373) 795 09 164
Republica Moldova
or.Chișinău, Bd.C.Negruzzi, 5

Termeni de utilizare

Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si INTERCANGAL SRL, (www.cangaltur.md, noi). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet  www.cangaltur.md  :Site-ul va este oferit de INTERCANGAL,, cu sediul in R.Moldova, bl.C.Negruzzi,5.  Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

 

 Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 Utilizand acest Site sau comandand serviciile turistice prin intermediul e-mail, telefon, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

 

 Serviciile  INTERCANGAL SRL

 INTERCANGAL  va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Pentru pachetele turistice, tarifele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand.Dupa efectuarea cererii pe site, un agent NTERCANGAL va confirma tariful pe email sau telefonic.INTERCANGAL actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: companiile aeriene acreditate IATA, hoteluri, altii (Furnizori de Servicii Turistice). INTERCANGAL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

 Informatiile publicate pe Site

 INTERCANGAL ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. INTERCANGAL nu garanteaza ca informatia de pe Site  nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

 

 Limba de publicare a informatiilor

 INTERCANGAL depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana si rusa a Site-ului, informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana si limba rusa . In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.

 

 Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

 Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuata pe Site sau prin telefon, e-mail va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la INTERCANGAL. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la INTERCANGAL si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene, orele de intrare/iesire din hotel, conditiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, dar va rugam sa luati legatura cu  INTERCANGAL pentru detalii complete. Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile in Europa, 180 min. pentru zborurile in afara Europei. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor.

 

 Conditii bilete de avion

 

 Rezervarea biletelor de avion

 Rezervarea biletelor de avion se poate face   prin intermediul e-mail-ului sau telefonic. Orice rezervare efectuata  prin e-mail sau telefonic, se supune acceptarii prezentelor termeni si conditii si conditiilor speciale impuse de companiile aeriene si care va sunt prezentate in email-ul de confirmare a rezervarii sau telefonic, de catre consultantii INTERCANGAL. Acestia va vor comunica disponibilitatea locurilor si tariful biletelor care se pot confirma. Pentru emiterea biletelor de avion, este necesara plata efectuarii acestora in oficiul  INTERCANGAL sau prin virament bancar .In momentul efectuarii rezervarii, vi se vor comunica termenele de plata puse la dispozitie de companiile aeriene. Pentru rezervarile de linie, cele mai multe companii de linie solicita ca plata biletelor sa fie facuta in maxim 24 pana la 48 ore, timp in care INTERCANGAL va garanteaza disponibilitatea locurilor si a tarifelor.  Daca plata nu este efectuata in intervalul comunicat, compania aeriana isi rezerva dreptul de a anula biletele automat.Pentru biletele low cost, nu se pot efectua rezervari fara ca plata sa fie inregistrata in conturile  INTERCANGAL, prin urmare  agentia nu va garanteaza rezervarea locurilor si a tarifelor comunicate in momentul cererii de rezervare. Acestea vor fi garantate doar dupa ce plata este efectuata si biletele sunt emise.Atentie: intre momentul efectuarii cererilor de rezervare pe  e-mail sau telefonic si momentul achitarii biletelor de avion si vizualizarii platii in contul INTERCANGAL de catre angajatii sai, pot aparea modificari de tarife sau locurile pot sa nu mai fie disponibile. In aceste situatii, INTERCANGAL va anunta pasagerii si vor comunica urmatorul tarif sau vor propune variante noi de zbor care sa satisfaca nevoile acestora.

 

 Anulari / Modificari

 In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic INTERCANGAL despre intentiile dvs. In anumite cazuri, este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. INTERCANGAL  accepta toate formele de cereri scrise Agentia nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), INTERCANGAL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice. In cazul anularii biletelor de avion/a serviciilor turistice din motive voluntare, taxa de serviciu perceputa de INTERCANGAL in momentul emiterii biletului/serviciilor turistice, nu se ramburseaza. In caz de forta majora si nu numai, compania aeriana poate anula sau intarzia zborul, precum si sa anuleze rezervarea fara a notifica in prealabil Pasagerul, urmand ca banii sa ii fie restituiti pasagerului sau sa i se propuna noi variante de zbor. In toate aceste cazuri, pasagerul fie va fi informat direct de compania aeriana, fie de catre reprezentatiiI  INTERCANGAL.

 

 Bagaje

 Fiecare companie aeriana are propriile reguli de transport a bagajelor. Aceste informatii va sunt prezentate , in timpul procesului de rezervare sau de catre consultantii INTERCANGAL, prin e-mil sau telefonic. Pentru unele companii aeriene, bagajul de mana si/sau cala este inclus in tariful comunicat pe site. Pentru companiile low cost si pentru unele companii de linie, bagajele sunt taxate separat fata de pretul biletelor si aceste informatii va vor fi furnizate in timpul procesului de rezervare. Bagajele pot fi achizitionate in momentul efectuarii rezervarii sau ulterior emiterii biletelor de avion, dar nu mai tarziu de efectuarea check-in-ului.Fiecare companie aeriana are dimensiuni diferite (nr. de kilograme sau lungime/latime/inaltime) pentru bagajele de mana sau de cala. In cazul in care nu va incadrati in aceste dimensiuni, compania aeriana are dreptul de a va taxa suplimentar.

 

 Check-in

 Check-in-ul la aeroport poate fi efectuat atat pentru companiile de linie cat si pentru cele low cost, insa pentru cele low cost se plateste o taxa suplimentara. Pentru a evita achitarea unei taxe suplimentare, INTERCANGAL va recomanda sa efectuati check-in-ul online. Informatiile despre efectuarea check-in-ului online va vor fi comunicate de agentii INTERCANGAL in momentul efectuarii rezervarii.

 

  DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR

1.    Agentia este raspunzatoare de emiterea corecta a biletelor de avion si de informarea cu buna credinta a pasagerului asupra conditiilor aplicabile biletului de avion vandut.

2.    Pasagerul este obligat sa se prezinte la imbarcarea pentru zbor cu cel putin 3 ore  inainte de ora plecarii, pentru a i se putea intocmi formalitatile necesare iar in cazuri speciale, conform informatiilor oferite de agentie.

3.    Agentia nu este raspunzatoare si nu i se pot pretinde despagubiri pentru ca pasagerul nu a zburat, in urmatoarele conditii:

·         pasagerul nu s-a prezentat la timp la imbarcare ( ora plecarii inscrisa pe bilet)

·         pasagerul este refuzat la imbarcare datorita unor probleme legate de documentele sale personale (inclusiv lipsa viza de intrare pentru tara de destinatie, viza falsa, pasaport cu interdictie, etc) sau in situatia unui refuz nejustificat al autoritatilor de a permite calatoria.

·         alte imprejurari sau cazuri de forta majora, pe care agentia nu le putea prevedea sau evita.

4.    Agentia nu este raspunzatoare pentru intarzieri sau modificari de orar ale companiei aeriene pentru care s-a emis biletul, pentru calitatea zborului sau pentru servicii aferente zborului (ex. pierderi de bagaje), obligatii care cad direct in sarcina companiei. In astfel de situatii, pasagerul se va adresa direct companiei transportatoare, care va despagubi pasagerul in conformitate cu reglementarile internationale.

5.    Pasagerul poate renunta la biletul de avion cumparat in orice moment, inainte de data plecarii . Daca regulile companiei permit conditii de returnare mai avantajoase, agentia va aplica aceste reguli, in favoarea pasagerului.

6.    Pasagerul nu poate utiliza numai parti componente ale zborului aferent biletului cumparat. Neprezentarea pasagerului la primul zbor se considera renuntare la bilet si i se aplica prevederile din prezentele conditii generale.

7.    Pasagerul nu poate transmite biletul de avion unei terte persoane.

8.    Neprezentarea la zbor presupune pierderea biletului de avion, cu o penalizare de 100% din valoarea biletului.

9.    In situatia in care pasagerul, din vina sa, utilizeaza doar partial zborurile inscrise in biletul de avion cumparat, el nu va putea pretinde despagubiri de nici un fel agentiei sau companiei pentru care s-a emis biletul.

10. Pasagerul are obligatia sa se asigure ca detine toate actele legale necesare pentru a efectua calatoria (printre care dar nu numai: pasaport, viza, imputernicire, adeverinta de sanatate, procura notariala), agentia neavand nici o raspundere in fata pasagerului daca i se refuza imbarcarea sau intrarea in tara de destinatie din acest motiv. Refuzul la imbarcare dintr-unul din aceste motive cade in sarcina exclusiva a pasagerului, fara ca acesta sa poata pretinde despagubiri agentiei.

11. Agentia va informa de buna credinta pasagerul asupra formalitatilor necesare calatoriei solicitate, conform informatiilor furnizate de sistemul computerizat de rezervare, dar nu poate fi facuta responsabila asupra veridicitatii acestor informatii si nici trasa la raspundere pentru a le fi oferit sau nu, deoarece serviciul de informare este unul oferit suplimentar si nu are legatura cu serviciul de emitere a biletului de avion.

12. Agentia nu este raspunzatoare pentru pagube sau inconveniente produse pasagerului in timpul zborului sau datorita unor modificari de orar, intirzieri ale zborurilor etc, imprejurari care se afla dincolo de controlul si vointa agentiei.

 

 Conditii pachete turistice si oferte de tip city break si tour operator

 Fiind vorba despre o vacanta de weekend sau pentru un weekend prelungit, INTERCANGAL pune la dispozitia clientilor sai o modalitate foarte comoda de a-si personaliza vacanta. De regula, o oferta de tip city break oferita de INTERCANGAL este formata din urmatoarele servicii turistice: transport (se prefera avionul), cazare si optional masa, in functie de hotelul ales. Oferta este variata, pentru orice destinatie solicitata de client. In scop de marketing si pentru a reduce din timpul de cautare separat al serviciilor turistice incluse intr-un city break, INTERCANGAL ofera clientilor sai posibilitatea de a vizualiza aceste servicii prezentate intr-un singur pachet oferta. Serviciile incluse intr-un city break pot fi achizitionate separat, fiind vorba de aceleasi servicii prezentate in oferta de pe site sau clientii pot solicita o oferta personalizata si in acest caz, serviciile turistice pot fi diferite de cele promovate pe site.

 

 Oferte turistice de tip tour operator

 INTERCANGALofera clientilor sai servicii turistice de tip tour operator (chartere, circuite, croaziere sau orice alt serviciu promovat de agentiile de turism tour operatoare partenere).

 

 Termenii si conditiile rezervarii difera in functie de fiecare produs turistic inclus in oferta de tip city break si acestea depind de regulile impuse de partenerii furnizori de servicii turistice cu care colaboreaza INTERCANGAL. Mentionam ca rezervarile se vor face in functie de disponibilitatea acestora la partenerii agentiei si in functie de termenii si conditiile companiei, mentionate pe site-ul www.cangaltur.md. sau de catre operatorii INTERCANGAL pentru fiecare serviciu ales in parte. INTERCANGAL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice (cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii ) si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site. Orice rezervare efectuata online sau offline (telefonic, email sau direct in  agentia INTERCANGALpresupune acceptarea termenilor si conditiilor si a regulilor prevazute in contractul cu turistul

 

 Conditii rezervari hoteluri 

 In cazul majoritatii hotelurilor, ora normala de check-in este 14:00, iar check-out-ul se face pana la ora 12:00. In cazul in care sositi la hotel dupa ora de check-in indicata mai sus, camerele Dvs sunt retinute pana la ora 18:00 (ora locala) din data sosirii. Daca sositi la hotel dupa aceasta ora, va rugam sa specificati in rezervare (daca exista camp de observatii) sau sa ne aduceti la cunostinta de aceasta posibilitate, precizand si ora de sosire estimata. In cazul in care hotelul nu este instiintat de acest lucru, are dreptul de a revinde camerele.Copiii pana in 2 ani sunt considerati infanti si pentru a obtine un baby-cot pentru acestia, este necesara o confirmare din partea hotelului. Va rugam sa specificati daca doriti baby-cot in campul de observatii din rezervare (in cazul in care acesta exista) sau sa ne comunicati pe email, imediat dupa finalizarea rezervarii.Alocarea camerelor catre turisti este facuta de catre unitatea de cazare (cu exceptia cazurilor in care este rezervata si achitata dinainte o anumita camera). In cazul in care onorarea rezervarii nu este posibila (din motive bine intemeiate), unitatea de cazare (pentru rezervarile efectuate prin Furnizorii de Cazari sauI NTERCANGAL- pentru alte rezervari) este obligata sa va ofere cazare intr-o alta unitate hoteliera, de aceeasi categorie sau superioara. In acest caz, turistul este obligat sa accepte una dintre alternative. In cazul evenimentelor speciale (targuri, expozitii, congrese, evenimente sportive, religioase sau politice, Sarbatori legale etc) rezervarile pot avea termeni si conditii speciale (numar minim de nopti, tarife mai mari, politica de anulare sau modificare a rezervarii speciala, termeni de plata etc). Plata rezervarilor trebuie facuta in conformitate cu termenii si conditiile precizate in momentul efectuarii rezervarii. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea rezervarii.

 

 Campanii de discount hoteluri INTERCANGAL

 INTERCANGAL isi rezerva dreptul de a derula, in paralel, mai multe campanii de discounturi la ofertele de hotel, discounturile nefiind obligatoriu a fi aplicate la toate hotelurile. Discounturile sunt stabilite in functie de furnizorul de hoteluri si de politica de reduceri a INTERCANGAL. Modul de calcul al ofertelor este urmatorul: tariful primit de la provider (pretul taiat) poate fi discountat cu mai multe procente. Astfel, clientii care rezerva de la INTERCANGAL doar cazarea pot beneficia de reduceri la o serie de hoteluri din baza noastra de date (procentul reducerii poate fi diferit pentru fiecare hotel in parte, in functie de locatie, categorie, provider etc).

 

 Conditii de anulare si modificare a rezervarii:

 In functie de politica de anulare a rezervarii, anularea poate fi facuta in scris, catre INTERCANGAL. Cererea scrisa trebuie facuta de catre titularul rezervarii, de Luni pana Vineri intre orele 9-19,simbata intre orele 09-18-00 prin email sau posta. Politica de anulare aplicata fiecarei rezervari depinde de tipul de serviciu, de furnizorul de servicii turistice, de data de calatorie sau de alti factori indicati de Furnizorul de Servicii  Turistice. Politica de anulare va fi precizata in momentul efectuarii rezervarii, pe pagina cu detaliile rezervarii, in pagina de confirmare si in email-ul de confirmare a rezervarii. Atentie: va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile anularii inainte de confirmarea rezervarii. Daca nu sunteti de acord cu politica de anulare impusa, rezervarea nu poate fi confirmata.

 

  Reclamatii

 Problema survenita in timpul sederii turistului, trebuie comunicata de urgenta catre INTERCANGAL pentru a o putea rezolva in timp util. De asemenea, orice reclamatie trebuie facuta in scris catre unitatea de cazare, iar o copie trebuie sa ajunga la INTERCANGAL in maxim 2 zile de la incheierea sejurului. Toate plangerile/reclamatiile vor fi cercetate si se va oferi un raspuns imediat dupa analizarea completa a situatiei prezentate.Pentru rezolvarea cat mai rapida, eficienta si pe cale amiabila a eventualelor probleme aparute, va rugam sa trimiteti mesajele dumneavoastra la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 Vize si vaccinuri

 Vizele nu sunt incluse in tarifele afisate. Turistii sunt responsabili de obtinerea acestora in timp util. De asemenea, turistii trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport sau acte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data parasirii R.Moldova. Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea turistului.

 

 Plata 

 Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul INTERCANGAL.

 

 INTERCANGAL  nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.  Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

 

 Modalitati de plata

 Documentele de calatorie aferente rezervarii (bilet de avion, voucher de calatorie sau factura) pot fi trimise prin posta electronica, la adresa introdusa in momentul initierii rezervarii,  sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru. Consultantii nostri va pot da oricand informatii detaliate, daca este necesar.

 

 Utilizarea Site-ului

 INTERCANGAL SRL , nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. INTERCANGAL nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

 Obligatiile utilizatorului

 Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.

 aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

 garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

 neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase

 Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

 

 Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site: INTERCANGAL nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

 

 Newsletter

 Puteti subscrie la newsletter-ul INTERCANGAL care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

 

 INTERCANGAL isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

 

 Responsabilitatea INTERCANGAL SRL

 INTERCANGAL nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

 

 INTERCANGAL isi rezerva dreptul sa nu furnizeze serviciile turistice a caror tarife au fost afisate in mod eronat. In cazul aparitiei, respectiv afisarii unor posibile erori de tarifare, utilizatorul este de acord sa renunte la toate si orice pretentii impotriva  agentiei , urmand ca in cel mai scurt timp posibil  sa returneze sumele achitate de utilizator.

 

 INTERCANGAL este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

 

 INTERCANGAL nu poate garanta furnizarea neintrerupta a Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

 

 Forta Majora sau Insolventa Furnizorului de Servicii Turistice

 

 INTERCANGAL nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora sau in cazul in care furnizorul de servicii turistice intra in insolventa. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta INTERCANGAL sau furnizorii sai.

 

 Rata de schimb

 Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

 

 Modificari asupra Site-ului

 INTERCANGAL poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

 

 Confidentialitate

 Termenii politicii de confidentialitate a INTERCANGAL sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii. Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre INTERCANGAL sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a INTERCANGAL.

 

 Politica de Securitate

 INTERCANGAL utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. INTERCANGAL se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a INTERCANGAL.

logo_original.png
  MD-2001, R.Moldova, or.Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi, 5
 

 

Contacte

Departament turism:
(+373) 79500809
(+373) 79500881

Departament bilete:
(+373) 79548824
(+373) 79550010

 

Rezervă online pachete cu cele   mai bune preturi  pe www.cangaltur.md. Ai acces la  oferte şi promoţii  pentru bilete de avion pentru zboruri de linie şi low cost din întreaga lume. Cangal Tur este cea mai de încredere agenţie de turism din Moldova. Pe cangaltur.md găseşti cele mai bune oferte pentru bilete de avion , inclusiv bilete avion low cost. La Cangal Tur e simplu: căutăm cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene, rezervări  de hotele, circuite, staiuni balneo  . Pe cangaltur.md găseşti bilete de avion spre toate destinaţiile în care visezi să călătoreşti. Cangaltur.md te invita sa-ti alegi vacanta la care ai visat. Daca vrei city-break-uri sau vacante pe litoral, orase istorice sau vacante ieftine sau de lux  , sejururi, avem pregatite pentru tine sejururi catre orice destinatie. Suntem pregatiti cu cele mai complete informatii despre zboruri, transport, perioade optime de calatorie, informatii detaliate despre ce sa vezi, cand sa mergi sau cat te costa un pachet turistic sau un bilet de avion.

© 2024 Cangal Tur. Toate drepturile sunt rezervate.