Oral de lucru 8:00 - 19:00
Luni - Sâmbăta
(+373) 22 500 880
(+373) 795 09 164
Republica Moldova
or.Chișinău, Bd.C.Negruzzi, 5

Drept de autor

Copyright si Marca Inregistrata

 

 Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de catre INTERCANGAL ,. Materialul continut pe Site este proprietatea INTERCANGAL SRL, sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele INTERCANGAL, precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrat ale Cangal Travel Agency . Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

 

Materialele postate pe site (texte, imagini, grafică, videoclipuri), precum și designul și codul de program al site-ului sunt proprietatea intelectuală a INTERCANGAL.

 

Este interzisă copierea, traducerea conținutului textului, procesarea sau utilizarea în scopuri comerciale sau în alte scopuri din resursele de internet INTERCANGAL fără o legătură către pagina sursă de unde au fost preluate informațiile.

 

Încălcarea drepturilor de autor atrage răspundere civilă, administrativă și penală. În cazul dezvăluirii utilizării ilegale a materialelor INTERCANGAL pe resurse terțe, compania își rezervă dreptul de a contacta autoritățile de aplicare a legii și judecătorești, precum și motoarele de căutare, furnizorii de internet etc.

logo_original.png
  MD-2001, R.Moldova, or.Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi, 5
 

 

Contacte

Departament turism:
(+373) 79500809
(+373) 79500881

Departament bilete:
(+373) 79548824
(+373) 79550010

 

Rezervă online pachete cu cele   mai bune preturi  pe www.cangaltur.md. Ai acces la  oferte şi promoţii  pentru bilete de avion pentru zboruri de linie şi low cost din întreaga lume. Cangal Tur este cea mai de încredere agenţie de turism din Moldova. Pe cangaltur.md găseşti cele mai bune oferte pentru bilete de avion , inclusiv bilete avion low cost. La Cangal Tur e simplu: căutăm cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene, rezervări  de hotele, circuite, staiuni balneo  . Pe cangaltur.md găseşti bilete de avion spre toate destinaţiile în care visezi să călătoreşti. Cangaltur.md te invita sa-ti alegi vacanta la care ai visat. Daca vrei city-break-uri sau vacante pe litoral, orase istorice sau vacante ieftine sau de lux  , sejururi, avem pregatite pentru tine sejururi catre orice destinatie. Suntem pregatiti cu cele mai complete informatii despre zboruri, transport, perioade optime de calatorie, informatii detaliate despre ce sa vezi, cand sa mergi sau cat te costa un pachet turistic sau un bilet de avion.

© 2024 Cangal Tur. Toate drepturile sunt rezervate.